aktuel 2-3 retters menu

 

26/7 - 11/8

 

 

Forret:

 

Varmrøget laks på salat og urter med dildmayo og saltmandler

 

Hovedret:

 

Landkyllingbryst med sprødt skind på majspuré med serranoskinke, melon og forårsløg

med kartoffel og honning/rødvinsauce

 

Dessert:

 

Solbærpocheret pære med hindbærsorbet, mynte og hvid chokolade

 

 

 

 

14/8 - 25/8

 

 

Forret:

 

Smørristede kantareller på ristet brød med revet ost og krydderurter

 

Hovedret:

 

Pandestegt søtunge, halvt krydderurtepaneret med røget bacontern, forårsløg,

nye kartofler og hollandaisesauce

 

Dessert:

 

Kirsebærtærte med mandler, px sherry og vaniljeis

 

Copyright Strandhuset Tranum ApS 2017/2018. All Rights Reserved.