menu

Menu

 

Da vi er meget fokuserede på at få de de bedste råvarer til restauranten, kan det i sjældne tilfælde, forekomme at enkelte retter ikke serveres eller er udsolgte.

 

Vær også opmærksom på, at menuen kan ændres løbende. Hvad du ser her, er ikke nødvendigvis det samme, som du ser på samme sted i næste uge. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du følge med i det hele, og også se vores tilbud og arrangementer i løbet af sæsonen...

 

Vi har ikke en børnemenu, men vi laver gerne små portioner af sund og lækker mad til børn under 12.

 

 

FORRET

 

Laksetartar 79,-

Af koldrøget laks med æble, rødløg, mango, agurk og krydderurter.

Med ristet friskbagt rugbrød med frisk dild, citron og crème fraiche.

 

Mørbrad 69,-

Røget svinemørbrad på salat med æble og ristet portobello.

Med ristet friskbagt rugbrød, peberrod og kapersbær.

 

 

HOVEDRET

 

Rødspætte 149,-

Friske fileter med mos af nyopgravede kartofler med urter og bacon.

På flødelegeret fiskefond med hvidvin og kapers.

 

Landkylling 159,-

Unghanebryst med vingeben på bund af majspuré.

Med serrano skinke, cantaloupe melon, rødbede, forårsløg, små

kartofler og rødvin/akaciehonningsauce.

 

Steak 229,-

Oksefilet af striploin fra Hereford. Stegt medium/rare og flamberet

i cognac. Med Madascar pebersauce, portobellosvampe og spidskål.

Serveres med pommes frites og tzatziki.

 

Luksus Stjerneskud 189,-

2 friske rødspættefileter, pandestegt i smør og jomfruolivenolie

+ 1 filet, dampet i hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerodsbrød

med røget hellefisk, røget laks, rejer, rød og sort tang-caviar,

røget bacon, salat, urter og smørblancherede grønne asparges.

 

 

DESSERT

 

Banana Foster 79,-

Banan, stegt med valnødder i smørkarameliseret rørsukker og flamberet

i mørk rom. Med vaniljeis, chokoladesauce og hasselnød.

 

Pocheret pære 69,-

Pære, pocheret i solbærsaft med stjerneanis på crumble af hasselnød

og akaciehonning. Med hindbærsorbet, frysetørret hindbær, revet hvid

chokolade og frisk mynte.

Copyright Strandhuset Tranum ApS 2017/2018. All Rights Reserved.