menu

Menu

Da vi er meget fokuserede på at få de de bedste råvarer, kan det forekomme at enkelte retter ikke serveres eller er udsolgte. Ring meget gerne til os og spørg, om din yndlingsret er tilgængelig, eller om køkkenet har noget specielt på programmet.

 

Vær også opmærksom på, at menuen kan ændres løbende. Hvad du ser her, er ikke nødvendigvis det samme, som du ser på samme sted om nogle uger. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du følge med i det hele, og også se vores tilbud og arrangementer i løbet af sæsonen...

 

Vi tilbyder desværre ikke take-out ved travlhed i restauranten, da vi prioriterer siddende gæster og bordreservationer.

 

OBS! Vi anbefaler, at man reserverer bord. Ved grupper på 6 personer eller mere, kræves altid reservation/forudbestilling.

Frokost

 

Fish & Chips 159,-

Frisk kullerfilet, dybstegt i chefens hemmelige beerbatter.

Med rigtige pommes frites, frisklavet ærte/myntemos og

hjemmelavet sauce tartare.

 

Laksetartar 89,-

Af koldrøget laks med æble, rødløg, mango, agurk og krydderurter.

På ristet friskbagt rugbrød med frisk dild, citron og crème fraiche.

 

Frokost Stjerneskud 139,-

1 stor frisk pandestegt rødspættefilet + 1 stor filet, dampet i

hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerodsbrød med salat,

røget laks, rejer, tang-caviar, dressing og smørblancherede

grønne asparges.

 

Rødspættefilet 89,-

Frisk rødspættefilet, pandestegt i smør og olivenolie.

Med rugbrød eller pommes frites og hjemmelavet remoulade.

 

Burger 129,-

Dansk økologisk oksekød i briochebolle med salat, dijonmayo,

bløde løg, røget bacon, cheddar ost og syltede rødløg.

Med pommes frites og tzatziki.

 

 

Aften

 

FORRETTER

 

Hellefisk med tangperler 69,-

Røget grønlandsk hellefisk på krydret salat med rå asparges, dildolie

& citron- og balsamico injicerede tangperler.

 

Laksetartar 69,-

Af koldrøget laks med æble, rødløg, mango, agurk og krydderurter.

På ristet friskbagt rugbrød med frisk dild, citron og crème fraiche.

 

 

HOVEDRETTER

 

Luksus Stjerneskud 189,-

2 store friske rødspættefileter, pandestegt i smør og jomfruolivenolie

+ stor 1 filet, dampet i hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerods-

brød med røget hellefisk, røget laks, rejer, rød og sort tang-caviar,

røget bacon og smørblancherede grønne asparges.

 

Fish & Chips 159,-

Frisk kullerfilet, dybstegt i chefens hemmelige beerbatter.

Med rigtige pommes frites, frisklavet ærte- & myntemos

og hjemmelavet sauce tartare.

 

Steak 229,-

Steak af striploin fra Galloway eller Hereford kvæg. Stegt

medium/rare og flamberet i cognac. Med portobellosvampe,

løg og peberfrugt, sauteret i rødvin, sennep og krydderurter.

Serveres med pommes frites og frisklavet tzatziki.

 

Burger 129,-

Dansk økologisk oksekød i briochebolle med salat, dijonmayo,

bløde løg, røget bacon, cheddar ost og syltede rødløg.

Med pommes frites og tzatziki.

 

DESSERT

 

Banana Foster 79,-

Banan, stegt med valnødder i smørkarameliseret rørsukker og flamberet

i mørk rom. Med vaniljeis, chokoladesauce og hasselnød.

 

Copyright Strandhuset Tranum ApS 2017/2018. All Rights Reserved.