menu

Menu

Gældende fra 31/6 til 12/8

 

Da vi er meget fokuserede på at få de de bedste råvarer til restauranten, kan det i sjældne tilfælde, forekomme at enkelte retter ikke serveres eller er udsolgte. Ring meget gerne til os og spørg, om din yndlingsret er tilgængelig, eller om køkkenet har noget specielt på programmet.

 

Vær også opmærksom på, at menuen kan ændres løbende. Hvad du ser her, er ikke nødvendigvis det samme, som du ser på samme sted om nogle uger. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du følge med i det hele, og også se vores tilbud og arrangementer i løbet af sæsonen...

 

OBS! Vi tilbyder kun take-out fra restauranten til afhentning i tidsrummet 17.00 - 18.00 (kun burger og stjerneskud), idet vi prioriterer service til siddende gæster og bordreservationer :-)

 

OBS! Vi anbefaler, at man reserverer bord. Ved grupper på 6 personer eller mere, kræves altid reservation/forudbestilling.

Frokost på terrassen

"No shoes, no shirt, no problem"

På terrassen serverer vi kun "fingerfood" uden fine fornemmelser :-)

 

Fish & Chips 139,-

2 stykker frisk kullerfilet, dybstegt i chefens hemmelige beerbatter.

Med rigtige pommes frites, frisklavet ærte/myntemos og

hjemmelavet sauce tartare.

 

Burger 129,-

Dansk økologisk oksekød i briochebolle med salat, dijonmayo,

bløde løg, røget bacon, cheddar ost og syltede rødløg.

Med pommes frites og tzatziki.

 

Currywurst 40,-

Som man får den syd for grænsen. Krydret Frankfurter med

krydderketchup, karrydrys og pølsebrød.

 

Pommes Frites 40,-

Ingen kartoffelpulver og andet fup og svindel...

Rigtige kartofler stegt i en ren friture.

 

Fadøl fra Thisted Bryghus 40,-

Classic eller Pilsner i 40 cl. bæger.

 

Vin 40,-

Hvid, rosé eller rød. 23 cl. i flaske med kop/låg

 

Sodavand 25,-

Cola, Cola Zero, Faxe Kondi, Kondi Free, Nikoline Appelsin,

Aqua D'Or m/u citrus i 50 cl. flaske.

Aften i restauranten

Altid friske råvarer

...og alle retter tilberedt individuelt til ordre :-)

 

3-RETTERS MENU

Ændres løbende i forhold til udbud af friske råvarer og kokkens humør :-)

Menu opslåes i restauranten + på vores Facebook side. Ring eller e-mail gerne for info.

 

Forret, hovedret, dessert 289,-

Forret, hovedret, dessert med 2 glas vin 389,-

 

 

FORRETTER

 

Laksetartar 79,-

Af koldrøget laks med æble, rødløg, mango, agurk og krydderurter.

Med ristet friskbagt rugbrød med frisk dild, citron og crème fraiche.

 

Carpaccio 79,-

Af dansk økologisk oksekød med salat og krydderurter.

Med dijon-mayo, balsamico-tangperler og tzatziki.

 

 

HOVEDRETTER

 

Luksus Stjerneskud 179,-

2 friske rødspættefileter, pandestegt i smør og jomfruolivenolie

+ 1 filet, dampet i hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerodsbrød

med røget hellefisk, røget laks, rejer, rød og sort tang-caviar,

røget bacon, salat, urter og smørblancherede grønne asparges.

 

Steak 229,-

Oksefilet af striploin fra Hereford. Stegt medium/rare og flamberet

i cognac. Med Madascar pebersauce, portobellosvampe og spidskål.

Serveres med pommes frites.

 

Burger 129,-

Dansk økologisk oksekød i briochebolle med salat, dijonmayo,

bløde løg, røget bacon, cheddar ost og syltede rødløg.

Med pommes frites og tzatziki.

 

DESSERTER

 

Banana Foster 79,-

Banan, stegt med valnødder i smørkarameliseret rørsukker og flamberet

i mørk rom. Med vaniljeis, chokoladesauce og hasselnød.

 

Pocheret Pære 79,-

Pære, pocheret i ribssaft med hindbærsorbet, chokoladesauce, mynte

og skovsyre.

 

 

 

Copyright Strandhuset Tranum ApS 2017/2018. All Rights Reserved.