menu

Menu

Da vi er meget fokuserede på at få de de bedste råvarer, kan det forekomme at enkelte retter ikke serveres. Ring meget gerne til os og spørg, om din yndlingsret er tilgængelig, eller om køkkenet har noget specielt på programmet.

 

Vær også opmærksom på, at menuen kan ændres løbende. Hvad du ser her, er ikke nødvendigvis det samme, som du ser på samme sted om nogle uger. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du følge med i det hele, og også se vores tilbud og arrangementer i løbet af sæsonen...

 

OBS! Vi anbefaler (især i sommerperioden), at man reserverer bord. Ved grupper på 6 personer eller mere, kræves altid reservation/forudbestilling.

Frokost

 

Fish & Chips 149,-

Frisk kullerfilet, dybstegt i chefens hemmelige beerbatter.

Med rigtige pommes frites, frisklavet ærte/myntemos og

hjemmelavet sauce tartare.

 

Laksetartar 89,-

Af koldrøget laks med æble, rødløg og krydderurter.

På ristet friskbagt rugbrød med frisk dild, citron og crème fraiche.

 

Frokost Stjerneskud 129,-

1 stor frisk pandestegt rødspættefilet + 1 stor filet, dampet i

hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerodsbrød med salat,

røget laks, rejer, tang-caviar, dressing og smørblancherede

grønne asparges.

 

Rødspættefilet 89,-

Stor frisk rødspættefilet, pandestegt i smør og olivenolie.

Med rugbrød eller pommes frites og hjemmelavet remoulade.

 

Bacon Cheese Burger 115,-

Dansk økologisk oksekød (ca. 165 g.) i briochebolle med røget

bacon, bløde løg, cheddar ost, syltede rødløg, salat og dijonmayo.

Med pommes frites.

 

Økologisk babysalat 69,-

Med vinaigrette, valnødder, pinjekerner og græskarkerner.

Med friskbagt gulerodsbrød.

Serveres også med rejer og hjemmelavet dressing. 99,-

Aften

 

FORRETTER

 

Hellefisk med tangperler 69,-

Røget grønlandsk hellefisk på krydret salat med citron- og

balsamico injicerede tangperler.

 

Laksetartar 89,-

Med rødløg, æbler, krydderurter, dild, citron og cème fraiche.

På ristet friskbagt rugbrød med frisk revet mango/agurk..

 

 

HOVEDRETTER

 

Luksus Stjerneskud 179,-

2 store friske rødspættefileter, pandestegt i smør og jomfruolivenolie

+ stor 1 filet, dampet i hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerods-

brød med røget hellefisk, røget laks, håndpillede rejer, rød og sort

tang-caviar, røget bacon og smørblancherede grønne asparges.

 

Fish & Chips 149,-

Frisk kullerfilet, dybstegt i chefens hemmelige beerbatter.

Med rigtige pommes frites, frisklavet ærte- & myntemos

og hjemmelavet sauce tartare.

 

Steak 219,-

Steak af striploin fra Galloway eller Hereford kvæg. Stegt

medium/rare og flamberet i cognac. Med portobellosvampe,

løg og peberfrugt, sauteret i rødvin, sennep og krydderurter.

Serveres med pommes frites og frisklavet tzatziki.

 

Burger 129,-

Dansk økologisk oksekød (ca. 200 g.) i briochebolle med

salat, dijonmayo, bløde løg, røget bacon, cheddar ost og

syltede rødløg. Med pommes frites og tzatziki.

 

DESSERT

 

Banana Foster 79,-

Banan, stegt med valnødder i smørkarameliseret rørsukker og flamberet

i mørk rom. Med vaniljeis, chokoladesauce og hasselnød.

 

Copyright Strandhuset Tranum ApS 2017/2018. All Rights Reserved.