menu

Menu

 

Da vi er meget fokuserede på at få de de bedste råvarer til restauranten, kan det i sjældne tilfælde, forekomme at enkelte retter ikke serveres eller er udsolgte.

 

Vær også opmærksom på, at menuen kan ændres løbende. Hvad du ser her, er ikke nødvendigvis det samme, som du ser på samme sted i næste uge. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du følge med i det hele, og også se vores tilbud og arrangementer i løbet af sæsonen...

 

Vi har ikke en børnemenu, men vi laver gerne små portioner af sund og lækker mad til børn under 12.

 

 

2-3 retters menu

Ændres løbende

 

Forret, hovedret, dessert 299,-

Hovedret + forret eller dessert 249.-

 

 

26/7 - 18/8

 

Forret:

Varmrøget laks på salat og urter med dildmayo og saltmandler

 

Hovedret:

Landkyllingbryst med sprødt skind på majspuré med serranoskinke, melon og forårsløg

med kartoffel og honning/rødvinsauce

 

Dessert:

Solbærpocheret pære med hindbærsorbet, mynte og hvid chokolade

 

 

 

 

À la carte

Altid friske råvarer

...og alle retter tilberedt individuelt til ordre

 

 

 

 

FORRET

 

Laksetartar 79,-

Af koldrøget laks med æble, rødløg, mango, agurk og krydderurter.

Med ristet friskbagt rugbrød med frisk dild, citron og crème fraiche.

 

 

HOVEDRETTER

 

Luksus Stjerneskud 179,-

2 friske rødspættefileter, pandestegt i smør og jomfruolivenolie

+ 1 filet, dampet i hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerodsbrød

med røget hellefisk, røget laks, rejer, rød og sort tang-caviar,

røget bacon, salat, urter og smørblancherede grønne asparges.

 

Steak 229,-

Oksefilet af striploin fra Hereford. Stegt medium/rare og flamberet

i cognac. Med Madascar pebersauce, portobellosvampe og spidskål.

Serveres med pommes frites.

 

DESSERT

 

Banana Foster 79,-

Banan, stegt med valnødder i smørkarameliseret rørsukker og flamberet

i mørk rom. Med vaniljeis, chokoladesauce og hasselnød.

Copyright Strandhuset Tranum ApS 2017/2018. All Rights Reserved.