aften

Aften


Da vi er meget fokuserede på at få de de bedste råvarer til restauranten, kan det, i sjældne tilfælde, forekomme at enkelte retter ikke serveres eller er udsolgte.

Vær også opmærksom på, at menuen kan ændres løbende. Hvad du ser her, er ikke nødvendigvis det samme, som du ser på samme sted i næste uge. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du følge med i det hele, og også se vores tilbud og arrangementer i løbet af sæsonen...


Vi har ikke en børnemenu, men vi laver gerne små portioner af sund og lækker mad til børn under 12 år.



FORRET


Laksetartar                                                                     79,-

Af koldrøget laks med æble, rødløg, mango, agurk og krydderurter.

Med ristet rugbrød, frisk dild, citron og crème fraiche.


Confit de Canard                                                            89,-

Confiteret andelår med orange-sauterede østershatte.

Med salat, krydderurter, granatæble og chips af jordskokker.



HOVEDRET


Rødspætte                                                                   159,-

Friske fileter med grov mos af nyopgravede kartofler med gulerod,

krydderurter og røget bacon.

På flødelegeret fiskefond med hvidvin, kapers og friskbagt brød.


Steak                                                   200 g.                 229,-

Oksefilet stegt medium/rare.                                   400 g.                       349,-

Med Madascar pebersauce, portobellosvampe og spidskål.

Serveres med pommes frites og tzatziki.


Luksus Stjerneskud                                                     199,-

2 friske rødspættefileter, pandestegt i smør og jomfruolivenolie

+ 1 filet, dampet i hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerodsbrød

med røget hellefisk, røget laks, nordsørejer, rød og sort tangcaviart,

citron- & balsamicoinjicerede tangperler, røget bacon, salat, friske

urter og smørblancherede grønne asparges.


Fish & Chips                                                                169,-

3 stykker frisk kullerfilet i chefens hemmelige beerbatter.

Med hjemmelavet Sauce Tartare og frisklavet ærte/myntemos.

Serveres med pommes frites og salat.



DESSERT


Banana Foster                                                               79,-

Banan, stegt med valnødder i smørkarameliseret rørsukker og flamberet

i mørk rom. Med vaniljeis, chokoladesauce og hasselnød.


Pocheret pære                                                               69,-

Pære, pocheret i solbærsaft med stjerneanis på crumble af hasselnød

og akaciehonning. Med hindbærsorbet, frysetørret hindbær, revet hvid

chokolade og frisk mynte.

Copyright Strandhuset Tranum ApS 2017-2019. All Rights Reserved.