aften

Aften


Da vi er meget fokuserede på at benytte fine og friske råvarer, har vi valgt at koncentrere os om ganske få retter, som altid laves fra bunden.

Det kan således, i sjældne tilfælde, forekomme at enkelte retter ikke serveres eller er udsolgte.

Vær også opmærksom på, at menuen kan ændres løbende. Hvad du ser her, er ikke nødvendigvis det samme, som du ser på samme sted om et par uger. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du følge med i det hele, og også se vores tilbud og arrangementer i løbet af sæsonen...


Vi har ikke en børnemenu, men vi laver gerne små portioner af sund og lækker mad til børn under 12 år.



FORRET


Laksetartar                                                                     79,-

Af koldrøget vildlaks med æble, rødløg, mango, agurk og krydderurter.

Med ristet rugbrød, frisk dild, citron og crème fraiche.


Serrano                                                                          69,-

Lufttørret landskinke med grønne asparges og tzatziki.

Med salat af melon, rucola og ristede pinjekerner.



HOVEDRET


Rødspætte                                                                   179,-

Friske fileter, pandestegt i smør og olivenolie og anrettet på en grov

mos af kartofler med røget bacon og friske krydderurter.

Serveret i en flødelegeret fiskefond med hvidvin, kapers og kapersbær.

Hertil friskbagt brød.


Mørbrad                                                                       189,-

Dansk økologisk svinemørbrad i rødvin/fløde/cognac sauce med

chorizo, røget bacon, østershatte, portobellosvampe, friske grøntsager

og krydderurter.

Serveres med pommes frites og salat.


Stjerneskud                                                                  229,-

2 friske rødspættefileter, pandestegt i smør og olivenolie samt 1 filet,

dampet i hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerodsbrød med røget

linefanget grønlandsk hellefisk, røget vildlaks, nordsørejer, rød og sort

tangcaviart, hjemmelavet dressing, citron- & balsamico tangperler,

røget bacon, salat, friske urter og smørblancherede grønne asparges.


Fish & Chips                                                                179,-

3 stykker frisk kullerfilet i chefens hemmelige beerbatter.

Med hjemmelavet Sauce Tartare og frisklavet ærte/myntemos.

Serveres med pommes frites og salat.


Pasta (vegetarisk)                                                          119,-

Frisk tagliatelle med kryddermarinerede soltørrede tomater,

pesto og valnødder.

Med friskbagt baguette og revet parmesan.



DESSERT


Banana Foster                                                               79,-

Banan, stegt med valnødder i smørkarameliseret rørsukker og flamberet

i mørk rom. Med vaniljeis, chokoladesauce og hasselnøddeflager.


Pocheret pære                                                               69,-

Pære, pocheret i solbærsaft med stjerneanis på crumble af hasselnød

og akaciehonning. Med hindbærsorbet, frysetørret hindbær, revet hvid chokolade og frisk mynte.

Copyright Strandhuset Tranum ApS 2017-2020. All Rights Reserved.