Da vi er meget fokuserede på at benytte fine og friske råvarer, har vi valgt at koncentrere os om ganske få retter, som altid laves fra bunden.
Det kan således, i sjældne tilfælde, forekomme at enkelte retter ikke serveres eller er udsolgte.
Vær også opmærksom på, at menuen kan ændres løbende. Hvad du ser her, er ikke nødvendigvis det samme, som du ser på samme sted om et par uger. Hvis du "liker" os på Facebook, kan du følge med i det hele, og også se vores tilbud og arrangementer i løbet af sæsonen...
Vi har ikke en børnemenu, men vi laver gerne små portioner af sund og lækker mad til børn under 12 år.
FORRET
Laksetartar 79,-
Af koldrøget vildlaks med æble, rødløg, mango, agurk og krydderurter.
Med ristet rugbrød, frisk dild, citron og crème fraiche.
Serrano 69,-
Lufttørret landskinke med grønne asparges og tzatziki.
Med salat af melon, rucola og ristede pinjekerner.
HOVEDRET
Rødspætte 179,-
Friske fileter, pandestegt i smør og olivenolie og anrettet på en grov
mos af kartofler med røget bacon og friske krydderurter.
Serveret i en flødelegeret fiskefond med hvidvin, kapers og kapersbær.
Hertil friskbagt brød.
Mørbrad 189,-
Dansk økologisk svinemørbrad i rødvin/fløde/cognac sauce med
chorizo, røget bacon, østershatte, portobellosvampe, friske grøntsager
og krydderurter.
Serveres med pommes frites og salat.
Stjerneskud 229,-
2 friske rødspættefileter, pandestegt i smør og olivenolie samt 1 filet,
dampet i hvidvin med dildolie. På friskbagt gulerodsbrød med røget
linefanget grønlandsk hellefisk, røget vildlaks, nordsørejer, rød og sort
tangcaviart, hjemmelavet dressing, citron- & balsamico tangperler,
røget bacon, salat, friske urter og smørblancherede grønne asparges.
Fish & Chips 179,-
3 stykker frisk kullerfilet i chefens hemmelige beerbatter.
Med hjemmelavet Sauce Tartare og frisklavet ærte/myntemos.
Serveres med pommes frites og salat.
Pasta (vegetarisk) 119,-
Frisk tagliatelle med kryddermarinerede soltørrede tomater,
pesto. ærter og valnødder.
Med friskbagt baguette og salat.
Pasta (med koldrøget vildlaks) 159,-
Frisk tagliatelle med kryddermarinerede soltørrede tomater,
pesto. ærter og valnødder.
Med friskbagt baguette og salat.
DESSERT
Banana Foster 79,-
Banan, stegt med valnødder i smørkarameliseret rørsukker og flamberet
i mørk rom. Med vaniljeis, chokoladesauce og hasselnøddeflager.
Pocheret pære 69,-
Pære, pocheret i solbærsaft med stjerneanis på crumble af hasselnød
og akaciehonning. Med hindbærsorbet, frysetørret hindbær, revet hvid chokolade og frisk mynte.